26 Aralık 2011 Pazartesi

SocialBakers

Sociabakers.com Sosyal Ağlardaki hesaplarınız için istatistik sitesidir Son zamanlarda popülerliği oldukça armaktadır Facebook, twitter, youtube, linkedin, google+ gibi sosyal ağlarlarınızdaki sayfalarınızın ziyaretçi sayısı üye sayısı gibi bilgileri izlemenize olanak sağlıyor.


Socialbakers sitesindeki facebook sayfası için istatistik oluşturma yazısının türkçesi;
Facebook için gerçekten hızlı sekmesini yaratma ihtiyacı sık sık kendinizi bulmak mı? Eh şimdi bu mümkün Socialbakers İYS aracı (Facebook Sayfa Yöneticisi). Yani örneğin bir sınav uygulaması seçin ve Facebook Sayfasına eklenebilir ne kadar çabuk sağlar.
Hızlı kılavuzu izleyin:
Her şeyden önce, Facebook için eklemek istediğiniz bir uygulama seçin.
Bir uygulama seçtikten sonra, Facebook Sayfası sekmesini özelleştirmek sağlar. Sekmesi Facebook görünür olmalıdır sekme ve zaman çerçevesi adı yerleştirin.
Sekmesi ayrıca tamamen özelleştirilebilir. Üstbilgi, altbilgi ve / veya app düzenleme CSS yüklemek için çekinmeyin. CSS düzenlemek istemiyorsanız, sadece boş bırakın ve sınav için önceden tanımlanmış bir grafik sistemi koyacaktır.
Şimdi sekme ve tasarım ayarları ile bitirdiniz. Kısa yaratalım. Her şeyden önce, quiz başlık ve açıklama seçin, sorular ve cevaplar istenilen yerleştirin. Sınav sonuçları belirlemek için her bir cevap değerleri atamak için ihmal etmeyin. Her sonuç için bir resim ve yeterli bir açıklama yükleyebilirsiniz.
Dahası, aynı zamanda uygulama düğmeleri çevirmek ve yerelleştirilmiş sürümü uygulaması başlatmak.
Sekmesinde artık hazır! Tıklayın "Facebook Launch" ve sistemimizin çalışma yapalım.
Socialbakers İYS hakkında daha fazla bilgi bulunabilir http://cms.socialbakers.com , bu yüzden denemek için çekinmeyin, 14 gün ücretsiz deneme sürümü ile geliyor !
Video kılavuzu arayın

2 yorum:

  1. faceturkeyın bu halı cok guzel olmus elerıne saglık kankam vallaha super....

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim kardeşim

    YanıtlaSil