12 Aralık 2011 Pazartesi

Jinsei Yılbaşında En Çok Hediye Edilen Ürün Oldu

Jinsei furyası bir çok ünlü simayı sarmış durumda, kullanıcılar arasında ise yılbaşının en çok hediye alınan ürünü olmaya doğru ilerliyor. Kullanıcı sayısı kısa zamanda 100.000 kişiyi aşan Jinsei, yılbaşına özel kampanya düzenlemiş.
Jinsei furyası bir çok ünlü simayı sarmış durumda, kullanıcılar arasında ise yılbaşının en çok hediye alınan ürünü olmaya doğru ilerliyor. Kullanıcı sayısı kısa zamanda 100.000 kişiyi aşan Jinsei, yılbaşına özel kampanya düzenlemiş. Kay Pidgeon laboratuarında Bilimsel olarak kabul edilen Jinsei ile sevdiklerinize bu yılbaşında farklı bir hediye alabilirsiniz.

Biraz da üründen bahsedelim istiyoruz.
Jinsei ise ekşisözlük gibi bir çok sözlük ve makalede tartışma konusu olmuş, faydasını görenler ve eleştirenler arasındaki tartışmalar bitmek bilmemişti. Bu tartışmalara 2010 yılında İngiltere Kay Pidgeon Araştırma Merkezinde yapılan araştırmada son verildi ve Jinsei bilimsel olarak kabul edildi.Raporu incelediğimizde PIP teknolojisi kullanarak vücuda temas halindeyken yapılan inceleme de vücuda bir auro kalkanı (Vücuttan yayılan ışınsal bir enerji alanı) oluşturarak dışardan gelen zararlı manyetik sinyallerden koruduğunu ispatlıyor. Bu tür zararlı sinyalleri Cep telefonu, Bilgisayarlar, Kablosuz Modemler, Baz istasyonları örnek verilebilir. Her gün konuştuğumuz cep telefonunun sigara gibi öldürür yazısı kısa bir zaman içerisinde açıklanması duyumlar arasında. Dünya Sağlık Örgütü’nün yürüttüğü yeni araştırmaya göre de cep telefonu kullanmak beyin kanseri riskini artırıyor. Bu tür elektro manyetik cihazların yaydıkları görünmeyen zararlı sinyaller, bir çok hastalığı tetiklediği gibi mevcut hastalığın da iyileşmesine engel olabiliyor.

Jinsei Kolye, Türk Atom Enerjisi Kurumundan radyo aktivite testinden de olumlu rapor almış bir ürün. Yani bir elektrik akımı ile çalışmıyor. Sağlık açısından hiç bir sorun teşkil etmiyor.

Ürünün bir çok tanıdık siması ve büyük başarıları var. Bunlardan bazıları; Ajda Pekkan, Songül Karlı, Arda Turan, Ozon Orhon, Nurseli İdiz, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Ali Ağaoğlu, Christof Daum, Emre Belezoğlu, Erman Toroğlu, Hakan Şükür, Süleyman Demirel, Yılmaz Erdoğan, Fatih Terim şeklinde liste uzayıp gidiyor. Televizyon ekranının her köşesinde Jinsei'yi görmek mümkün; Kurtlar Vadisi, Yahşi Cazibe, Kavak Yelleri, Papatyam bunlardan sadece bazıları.

Peki bu kolye nasıl çalışıyor ve ne işe yarıyor? Tene temas halinde çalışmaya başlıyor. Vücut enerjiniz ile çalışıyor ve sizi söz konusu radyasyondan koruyor. Günümüz teknolojisi bize bir çok kolaylık sağlarken, sağlığımızıda bir o kadar derinden tehtit ediyor.

FOX TV Ana haber bültenine göre Ajda Pekkan: "Bana bu kolyeyi Ender Saraç tavsiye etti. Ona müteşekkirim. Vücudumdaki değişikliği anında hissettim. Çok daha zinde çok daha formdayım" diyor.

DR. Ender Saraç: "Ben kullanıyorum tavsiyede ediyorum, en azından ne yapabilirsek kardır demiştir".

DR. Mehmet Öz: "Başımıza dolu bir silah dayanamayız ama her gün buna benzer bir şeyi saatlerce kafamıza dayıyor olabiliriz" diyor.

Jinsei'nin resmi web sayfası yorumlar bölümünde, Jinsei kullananların telefon numaralarını bıraktığını da görebiliyorsunuz. Facebook fun club sayfasında ise 15.000 takipcisi olan ve görüşlerini paylaşan insanlar Jinsei kolyenin faydasından bahsediyor. Bu ürün hakkında bu kadar kişinin kullanıp fayda gördüğünün en büyük kanıtıdır sanırım. Jinsei'nin başarılı sonuçlar aldığı hastalıklar sırasıyla, Migren, Panik atak, Anksiyete, Yorgunluk/Halsizlik/Bitkinlik Stres, Uykusuzluk, Kemik ve eklem ağrıları, Bel-boyun-omuz ağrıları, Ürtiker, Uyku Apnesi, Konsantre bozukluğu gibi bir çok rahatsızlığa iyi geldiği kanıtlanmış. Şaşırtan yönlenleri anlatmakla bitmiyor; buzdolabındaki ürünlerin taze kalarak uzun süre kullanılmasını sağlıyor. Jinsei Kolye kullananlar kış aylarında hasta olmadıklarını veyahut hasta olsalar dahi kısa bir sürede atlattıklarını ekliyorlar. Uzmanlar bu tür zararlı sinyaller hastalıkları kapımıza getiriyor, bir rahatsızlığımız olmadan bu ürünü kullanmamız bize fayda sağlayacaktır diyorlar.

Jinsei Power yetkilileri, sahte ürün uyarısında bulunarak "Ürünü Türkiye'ye getirdikten sonra bir çok sahtemiz hem kolye olarak hemde bileklik olarak piyasaya çıkmıştır. Fakat hiç birinin bilimsel dayanakları olmadığı gibi hiç bir yararları da yoktur. Jinsei'nin satış politakasındaki testleri yaparak satışı yapılan bu tür ürünler, kısa bir zaman sonra etkilerini kaybediyorlar. Çünkü içerisindeki iyon tozudur. Jinsei'nin eşi benzeri Türkiye'de yoktur ve ömür boyu garantilidir. Ve bu tür ürünleri 50-60TL'ye almak mümkün değildir." şeklinde konuşuyor ve mutlaka gerçek bayi kanalıyla satın alınması uyarısını yapıyor.

Sevdiklerinize bu yılın en gözde hediyesini almak için 444 16 82 nolu telefonu arayabilir veya www.jinseipower.com adresiden yetkililere ulaşabilirsiniz.
(tanıtım yazısıdır)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder