12 Aralık 2011 Pazartesi

F&F, Yılın On-Line Moda Dergisi Aday Gösterildi

F&F, dijital platformda yayınladığı on-line dergi ile, "UK's 2011 Digital Magazine Awards" ödüllerinde güçlü adaylar arasında yerini aldı.
F&F Sonbahar Kış 2011 on-line dergi, "UK's 2011 Digital Magazine Awards" ödüllerinde,'Yılın Moda Dergisi' ve 'Yılın Editörü' kategorilerinde aday gösterildi. Adaylar arasında İngiliz Vogue, on-line perakende dergisi ASOS ve Company Dergileri'nin yer aldığı yarışmanın kazananı 14 Aralık'ta Londra'da gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak.

2011 yılının başlarında lanse edilen on-line dergi, yaz aylarında yayınlanan ilk sayısı ile dikkat çekti. Interaktif olma özelliğinden dolayı okuyucularının beğenisini kazanan yayın, ilk yaz magazini olma özelliğini taşıyor.

F&F'in on-line girişimi dergi ile sınırlı kalmadı. Sosyal Medyada da en etkili şekilde yer alan marka, Facebook ve kendi blog sayfasını başarıyla yöneterek, kullanıcıları ile interaktif platformda yeniden buluştu. İçerik olarak trend ipuçları, celebrity stil takibi, yarışmalar ve daha bir çok heyecan verici konulara yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder